Informasjon

Intuitiv sportsbil med ekte kjøreglede

Mazda MX-5- RF er den perfekte oversettelsen av vår Jinba Ittai-filosofi, samspillet mellom bil og fører. Vi har levd opp til forventningene og gjort vår ikoniske roadster mer intuitiv enn noen gang. Fra en enkel bolt til den enestående SKYACTIV-teknologi, alt i MX-5 RF har blitt nøye utformet for å gi ren kjøreglede og forsterke opplevelse hos den som sitter bak rattet - og gi en intim Jinba-Ittai-forbindelse mellom deg og MX-5 RF.
 
Mazda MX-5 RF har en sammenleggbar hardtopp som er vakkert utformet med bruk av det flytende KODO - Soul of Motion design-uttrykket. Dette avanserte taket kan åpnes mens du kjører (opptil 10 km/t), og forflytter deg fra det stille førerhuset til den oppildnende gleden med å kjøre med toppen nede i løpet av kun 13 sekunder.
 
Den gir det absolutt beste både i å kjøre med toppen oppe og nede.

DESIGN

Med sitt slående KODO - Soul of Motion-design uttrykker Mazda MX-5 RF enestående kjøreegenskaper takket være det lette karosseriet og et eksepsjonelt, dråpeformet førerhusdesign som lar deg oppleve den sanne gleden ved å kjøre med taket nede. Eksteriøret og interiøret flyter sømløst inn i hverandre, og skaper en ekte Jinba Ittai-følelse av å være ett med bilen for en god kjøreopplevelse under alle forhold.

YTELSE

SKYACTIV-teknologi har omdefinert effektiviteten, styrken og ytelsen i våre biler. Dynamiske kjøreegenskaper og kompromissløs drivstofføkonomi gjør at MX-5 RF elegant kombinerer moro og komfort. Hvert enkelt element, fra motor til girkasse, chassis til kjøredynamikk, er optimalisert for å gi en perfekt kjøreopplevelse. Forbedringer i den elektriske servostyringen og opphenget, sammen med ideell vektfordeling og lavt tyngdepunkt gir MX-5 RF unike kjøreegenskaper.

INFOTAINMENT

Hold kontakten med omverdenen på mer enn én måte med det intuitive infotainment-systemet MZD Connect i MX-5 RF. Det gir tilgang til kart, musikk og annet, slik at du kan lene deg tilbake og nyte kjøreturen, vel vitende om at alt du trenger er lett tilgjengelig.

AVANSERT SIKKERHETSTEKNOLOGI

Utviklingen av MX-5 RF har ikke bare forsterket den rene kjøregleden i denne ikoniske modellen, men også ytterligere maksimalisert sikkerheten i form av flere innovative i-ACTIVSENSE teknologifunksjoner. De aktive og passive sikkerhetssystemene i MX-5 RF er utviklet for total sikkerhet. De varsler deg om mulige farer, og reduserer ulykkesrisikoen og øker tryggheten ved kjøring i mørke og på motorveier.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Mazda MX-5 RF Mazda MX-5 RF Mazda MX-5 RF Mazda MX-5 RF Mazda MX-5 RF Mazda MX-5 RF Mazda MX-5 RF

Meld interesse

Personvern