Informasjon

Mazda MX-5 - Verdens mest solgte roadster

Mazda MX-5 innehar alt denne ikoniske bilen er så kjent for, og mye mer. Med de perfekte proporsjonene, designspråket, KODO - Soul of Motion, effektiv bakhjulsdrift og en perfekt 50:50 vektfordeling byr den på fantastiske kjøreopplevelser og vekker oppsikt.

Med vår prisbelønte SKYACTIV-teknologi og vår gram-strategi tilbyr denne lette og kompakte sportsbilen ekte kjøreglede, som forsterkes av det innovative infotainmentsystemet MZD Connect. Det intimet båndet mellom bil og fører, inspirert av det japanske uttrykket Jinba Ittai – "hest og rytter som ett", gjør Mazda MX-5 både spennende og morsom å kjøre.

KODO-design

Bare ett blikk på den prisbelønte KODO – Soul of Motion-designen får pulsen til å øke.
Et moderne formspråk og elegante linjer, med markerte konturer og myke overganger, gir MX-5 en følelse av vitalitet og bevegelse, samtidig som den kraftige og solide holdningen gir bilen et godt veigrep.
Det elegante og dynamiske interiøret byr på en fascinerende panoramautsikt fra kupèen, som føles enda bedre når man kjører med taket nede.

SKYACTIV-TEKNOLOGI

 Bak den morsomme personligheten til helt nye Mazda MX-5 befinner det seg et bredt utvalg av de prisvinnende SKYACTIV-teknologiene.
 Våre motorer, karosseri og understell leverer godt veigrep og kompromissløse ytelser med reaksjonsvillige og sportslige kjøreegenskaper. Uansett om du kjører i byen eller er på tur langs landeveien, vil du oppleve Jinba Ittai-følelsen, det å være i ett med bilen.

MZD-Connect

MZD Connect kombinerer kommunikasjon, underholdning og navigasjon. Nyt musikk via FM- og DAB-radio eller koble til din smarttelefon via Bluetooth så kan du bl.a. strømme din favorittmusikk. Med handsfree Bluetooth-tilkobling kan du også enkelt få tilgang til dine kontakter og ringe og motta telefonsamtaler. Systemet er enkelt å bruke via den 7" store fargeberøringsskjermen slik at du kan fokusere på veien. Du kan også kontrollere alt ved å bruke HMI Commander.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Mazda  Mazda MX-5 Mazda  Mazda MX-5 Mazda  Mazda MX-5 Mazda  Mazda MX-5 Mazda  Mazda MX-5 Mazda  Mazda MX-5 Mazda  Mazda MX-5

Meld interesse

Personvern