Informasjon

En sportslig småbil som er stor på kjøreglede

Mazda2 er en småbil som strutter av energi og karakter og er morsom å kjøre. Den er et strålende uttrykk for vår Jinba Ittai-filosofi, perfekt samhandling mellom bil og fører. I trange bygater eller på svingete landeveier kan du føle et intimt bånd mellom deg og bilen som forsterkes hver gang du kjører den. Mazdas nyeste SKYACTIV-teknologi, SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS, gjør denne opplevelsen av samspill enda mer fornøyelig.
 
Med sin sportslige karakter og sofistikerte KODO – Soul of Motion design gir den et inntrykk som er mye større enn dens egen størrelse. Den er lett og smidig og har god drivstofføkonomi, sikkerhet og ytelse. Innovative funksjoner med MZD Connect gjenspeiler Mazdas mennekseorienterte filosofi og samler smart teknologi på ett og samme sted. Kjøring har aldri før vært så moro.

DESIGN

Med sitt slående KODO – Soul of Motion design som passer til bilens energiske personlighet, elegant utformede kurver og dens muskuløse tilstedeværelse er Mazda2 umulig å overse. Innvendig er den stilfulle kupeen designet rundt deg så den føles som en forlengelse av deg selv. Det håndlagde interiøret når et nytt nivå av raffinement - fra det nydesignede rattet, head-up display i farger, samt seter, konsoll og instrumentpanel i koordinerte farger. Kjøregleden begynner i det øyeblikket du ser Mazda2.

YTELSE

Med innebygget SKYACTIV- teknologi kombinerer Mazda2 reaksjonsvillig, smidig og morsom kjøredynamikk med kompromissløs drivstofføkonomi, perfekt for trange bygater eller svingete landeveier. Vi har brukt vår mest avanserte SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS for å forbedre kjøreopplevelsen med innføringen av G-Vectoring-Controll, samt forbedringer av oppheng og styring. Håndteringen er reaksjonsvillig, veigrepet er forbedret og bilens kjøredynamikk føles mer elegant og sportslig. Vår SKYACTIV-D 1,5 rene dieselmotor er mer stillegående og livligere. Opplev Jinba Ittai som aldri før.

INFOTAINMENT

Mazdas MZD Connect infotainmentssystem øker den følelsen du får av kontroll på veien. Med minimale anstrengelser får du tilgang til musikk, kart og dine kontakter gjennom den 7" fargeberøringsskjermen eller HMI Commander. HMI Commander gjør at du kan betjene systemet intuitivt ved å vri på navigeringshjulet og samtidig holde øynene på veien. Hold kontakten med omverdenen og nyt kjøringen samtidig.

AVANSERT SIKKERHET

Kjøregleden forsterkes av en følelse av trygghet om at Mazdas i-ACTIVSENSE  sikkerhetsteknologier holder deg trygg, sikker og komfortabel. Om du kjører i travle bygater eller på motorveien vil de aktive sikkerhetssystemene, som f.eks. Smart City Brake Support foran og bak, bakkestartassistanse, system for filskiftevarsler, blindsoneovervåkning og tretthetsvarsler, overvåke mulige farer og gi deg den best mulige beskyttelsen. Så len deg tilbake og nyt kjøringen.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Mazda Mazda 2 Mazda Mazda 2 Mazda Mazda 2 Mazda Mazda 2 Mazda Mazda 2 Mazda Mazda 2 Mazda Mazda 2

Meld interesse

Personvern