Nye Mazda CX-60

Mazdas nye toppmodell, CX-60, er fremragende design, utsøkt japansk håndverk og nye teknologier – alt det Mazda har bygget inn i sitt DNA i løpet av 100 år. 
CX-60 er en ladbar hybrid med en rekke nye førersentrerte teknologier, som for eksempel ansiktsgjenkjenning, som automatisk stiller inn flere av bilens innstillinger etter førerens personlige preferanser.
Pris fra 573 900,-

Lavere utslipp

CX-60 leverer en fremragende kjøreopplevelse og meget gode miljøytelser. Modellen er utstyrt med en helt ny 8-trinns automatisk girkasse som bidrar til enda lavere utslipp og jevnere akselerasjon.

300 hestekrefter

Mazda CX-60 er utstyrt med et 17,8 kWh batteri som gir en effekt på over 300 hestekrefter og en topphastighet på opp til 200 km/t i hybrid-modus. 

Nye førersentrerte teknologier

Ansiktsgjenkjenning som justerer innstillinger etter førerens preferanser. 360-graders parkeringskamera gir oversikt. Kinematic Posture Control støtter enkel manøvrering og stabilitet i svinger.

Mazda CX-60 kommer i 3 ulike modeller:

Exclusive-line

Firehjulsdrevet SUV. Godt utstyrt med komplett utvalg av sikkerhetsteknologier og underholdningsfunksjoner. Mulighet for tilhengervekt på inntil 2,5 tonn.
Pris fra 573 900,-

Homura

Modellen med mer sportslig preg. Sorte eksteriørdetaljer og sidelister, og hjulbuer lakkert i bilens lakkfarge. Mulighet for flere utstyrspakker.
Pris fra 598 900,-

Takumi

Leveres med hvitt nappaskinn, unike overflatestrukturer og kromdetaljer. Flere utstyrspakker tilgjengelig som øker den luksuriøse følelsen ytterligere, som bakluke med fotsensor eller panoramatak.
Pris fra 614 900,-
Helt nye Mazda CX-60 er en SUV bygget for progressive førere som setter pris på kvalitet og inspirerende kjøredynamikk. Modellen er skapt i Japan. Alle designelementer har en hensikt og er eksempler på en diskret følelse av skjønnhet og eleganse.
Dette er en bil som du vil ønske å beholde lenge.

Les mer om Mazdas nye toppmodell

Les mer

Meld interesse

Er du nysgjerrig på Mazda CX-60?
Du kan melde interesse og bli kontaktet for et tilbud. Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende. 

Personvern