Informasjon

DESIGN

Helt nye Hyundai Santa Fe har elegante og kraftfulle linjer i kombinasjon med høy kvalitet.

Kraftfullt uttrykk

Fronten domineres av LED-kjørelysene og kaskadegrillen som er typisk for Hyundai.

Iøynefallende linjer 

Bakparten er preget av de elegante linjene i bakluken som går over i LED-baklyktene. Designen omfatter også en robust beskyttelsesplate under bilen og doble forkrommede enderør.

Nyt komforten 

Kupédesignen er utformet for å skape en innbydende atmosfære. Her får du høy komfort og kvalitetsmaterialer.

Stor kupé 

Helt nye Santa Fe er lengre og bredere enn forgjengeren, og det er god plass i den romslige kupeen. Større akselavstand og Helt nye Santa Fe leveres med innovativ teknologi og smarte løsninger som gjør hverdagen enklere og mer behagelig.

YTELSE

Helt nye Santa Fe leveres med firehjulsdrift som gir optimale kjøreegenskaper i svinger, på våt asfalt og humpete landeveier. Tallene i illustrasjonen er eksempler, kraftfordelingen varierer avhengig av kjøreforholdene.

HTRAC™ firehjulsdrift

HTRAC™ fordeler drivkraften aktivt mellom alle fire hjulene for å gi optimalt veigrep, maksimal retningsstabilitet og høy kjørekomfort på alle typer underlag. Til forskjell fra et mekanisk firehjulsdriftsystem som mange andre merker bruker, regulerer HTRAC™ bremsing og akselerasjon av hjulene kontinuerlig.

Forstilling og bakhjulsoppheng 

Forstillingen med McPherson-støtdempere sørger for mer stabile kjøreegenskaper, både når du akselererer og bremser. MultiLink-bakhjulsopphenget gir høyere kjørekomfort og tar mindre plass enn andre systemer, slik at det blir mer plass til baksetepassasjerene.

8-trinns automatgirkasse 

Den 8-trinns automatgirkassen girer mykt og er lett å bruke. Det er ikke nødvendig å skifte girolje ved normal bruk.

KOMFORTTEKNOLOGI

Helt nye Santa Fe leveres med innovativ teknologi og smarte løsninger som gjør hverdagen enklere og mer behagelig.

7-tommers kombiinstrument

Det digitale kombiinstrumentet på 7 tommer er plassert slik at det er lett å se og bruke. Her ser du viktige kjøredata, for eksempel statusen til aktivt sikkerhetsutstyr, rekkevidde og drivstofforbruk, navigasjonsmeldinger, utetemperatur og mye annet.

Head-up-display 

Det nye head-up-displayet på 8,5 tommer øker sikkerheten. Det har en krystallklar visning av viktig informasjon som hastighet, navigasjonsmeldinger og advarsler på frontruten.

Stor skjerm 

Navigasjonssystemet med 8-tommers berøringsskjerm har veivisning i 3D, mediefunksjoner og integrerte tilkoblingsmuligheter med Apple CarPlay™ og Android Auto™. Et syv års abonnement på LIVE-tjenester følger med. Det gir oppdatert informasjon om trafikk, vær, fotobokser og interessepunkter. Oppdaterte drivstoffpriser og ledige parkeringsplasser vises på navigasjonskartet.

Trådløs lading

En ladeplate for trådløs lading (Qi-standarden) midt i midtkonsollen gjør det mulig å lade Qi-kompatible smarttelefoner uten ledninger.

KOMFORT

Smarte funksjoner og systemer gjør kjøreturen behagelig for alle i bilen.

Baklukeassistent 

Denne smarte funksjonen passer på at det er nok plass til å åpne bakluken, for eksempel når du har parkert med bakluken mot en vegg.

Enkel tilgang til 3. seterad 

Det er enkelt å komme seg inn i og ut av bilen. Med et tastetrykk glir 2. seterad opp og ut av veien, slik at det er god tilgang til de bakerste setene.

SIKKERHET

Vi legger stor vekt på sikkerheten, og Santa Fe har de beste sikkerhetsfunksjonene i klassen.

Nødbremsassistent med varsling om kryssende trafikk bak 

Når du rygger i områder med dårlig sikt, vil systemet varsle deg dersom kjøretøy nærmer seg fra siden. I tillegg vil det automatisk bremse bilen. Det er til stor hjelp på parkeringsplasser og i byen.

Baksetevarsling 

Systemet overvåker baksetene ved hjelp av ultralydsensorer. Når du forlater bilen, vises en melding i kombiinstrumentet. Hvis systemet registrerer bevegelser etter at du har forlatt bilen, tuter hornet og lysene blinker.

Utstigningsassistent 

Denne smarte funksjonen øker sikkerheten for barna i baksetet. Den oppdager kjøretøy som nærmer seg bakfra, og aktiverer barnelåsen på bakdørene midlertidig, slik at det bare er mulig å gå ut av bilen når det er trygt.

Fem år – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais kvalitetsprodukter. Ved normal bruk og oppfølging av serviceprogrammet vil garantien dekke alle produksjonsfeil som måtte oppstå, med unntak av de slite- og servicedeler.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Hyundai Santa Fe Hyundai Santa Fe Hyundai Santa Fe Hyundai Santa Fe Hyundai Santa Fe Hyundai Santa Fe Hyundai Santa Fe

Meld interesse

Personvern