Informasjon

Helt nye Hyundai KONA

You drive it. You define it.

Våg å være deg selv

Noen av de beste opplevelsene får du når du ikke lar deg påvirke av omverdenen, men når du påvirker den. Det er tanken bak KONA. Bli kjent med denne kompakte SUV-en som er en kombinasjon av stilfullt design, kraftfull ytelse og moderne teknologi.

Bli kjent med KONA

Helt nye KONA har en utforming som tar seg godt ut fra alle kanter. Elementer i kontrastfarger betoner de kraftfulle formene i SUV-designet.

TEKNOLOGI

I KONA har du tilkoblingsmuligheter og teknologi som gjør livet behagelig, blant annet et head-up display. Og premium-lydsystemet fra KRELL byr på krystallklar lyd når du virkelig vil nyte musikken.

You style it.

Det er bare å venne seg til at folk snur seg etter helt nye KONA. Det utvendige designet er preget av kraftfulle linjer og former, lykter med full-LED og unike detaljer som viser at dette er en ekte SUV fra Hyundai.

Kaskadegrill

Fronten domineres av kaskadegrillen, som er Hyundais signaturelement, og de doble lyktene.

Hovedlykter

Det doble lyktedesignet med hovedlykter med full-LED og LED kjørelys gir bilen et unikt utseende.

LED baklykter

De slanke LED baklyktene har et spesielt design som matcher innfatningen rundt blink- og ryggelys.

LED bremselys

Et LED bremselys er integrert i den slanke hekkspoileren.

Tak og sidespeil

Taket og sidespeilene i kontrastfarge gir deg muligheten til å tilpasse fargekombinasjonen slik du foretrekker.

Konturlinjer

Konturlinjer i matt sølvfarge er en annen lekker detalj.

Lettmetallfelger

I tillegg kan du velge stilfulle lettmetallfelger på opptil 18 tommer.

You match it.

Det er detaljene som gjør helt nye KONA spesiell. Her får du høy komfort og kvalitetsmaterialer. I tillegg standardinteriøret i Silver kan du velge mellom tre fargekombinasjoner (kun i kombinasjon med skinnseter) for å sette et personlig preg på kupeen.

Silver

Det grå fargetemaet er standard. Det omfatter innfatninger i klassisk grått som rammer inn luftdyser, girspak og motorens startknapp. Fargen går også igjen i sømmene på setetrekket og rattet.

Orange

De oransje innfatningene rammer inn luftdyser, girspak og motorens startknapp. Fargene går også igjen i sømmene på setetrekkene og rattet. Taktrekket er sort, uavhengig av hvilket fargetema som er valgt.

Red

Det røde fargetemaet omfatter fargede sikkerhetsbelter og innvendige dørhåndtak og eiker på rattet i høyglanset sort, i tillegg til elementene i de andre fargetemaene. I tillegg får man perforert skinnratt.

Lime

Fargetemaet i lime omfatter fargede sikkerhetsbelter og innvendige dørhåndtak samt eiker på rattet i høyglanset sort, i tillegg til elementene i de andre fargetemaene. I tillegg får man perforert skinnratt.

You boost it.

KONA leveres med en økonomisk, turboladet bensinmotor. Den kraftige 1,0-liters T-GDi-motoren har en effekt på 120 hk og forhjulsdrift. Den leveres sammen med en 6-trinns manuell girkasse som er optimert for lavt drivstofforbruk.
Den turboladede 1,0-liters 3-sylindrede T-GDi bensinmotoren yter 120 hk (88 kW) og har et dreiemoment på 172 Nm. Motoren leveres med forhjulsdrift og 6-trinns manuell girkasse.

6-trinns manuell girkasse

KONAs 6-trinns manuelle girkasse er optimert for lavt drivstofforbruk. Den leveres i kombinasjon med en 3-sylindret T-GDi-bensinmotor med et slagvolum på 1,0 liter og forhjulsdrift.

You tech it.

I helt nye KONA har du tilkoblingsmuligheter og teknologi som gjør livet behagelig, blant annet head-up display, trådløs lading av mobiltelefoner og en berøringsskjerm som er høyt montert, slik at den er lett å se og bruke.

Head-up display 

Det nye head-up displayet øker sikkerheten. Det har en krystallklar visning av viktig informasjon som hastighet, navigasjonsmeldinger og advarsler midt i synsfeltet ditt.

8" berøringsskjerm 

Berøringsskjermen på 8 tommer omfatter 3D-navigasjon, medie- og tilkoblingsfunksjoner. I tillegg til navigasjonssystemet følger et syv års abonnement på LIVE-tjenester med systemet. Det gir oppdatert informasjon om trafikk, vær, fotobokser og interessepunkter. Gratis kartoppdateringer i 10 år er inkludert.

Trådløs lading av smarttelefoner 

En ladeplate for trådløs lading (Qi-standarden) midt i midtkonsollen gjør det mulig å lade Qi-kompatible smarttelefoner uten å bruke rotete ledninger.

Digitalt kombiinstrument

LCD-skjermen på 4,2 tommer er plassert slik at den er lett å se og bruke. Her ser du viktige kjøredata, for eksempel statusen til aktivt sikkerhetsutstyr, rekkevidde og drivstofforbruk, navigasjonsmeldinger, utetemperatur og mye annet.

SIKKERHET

Hyundai SmartSense, våre avanserte førerasssistentsystemer, øker sikkerheten og kjørekomforten, og de gjør at KONA er ledende innen aktiv sikkerhet i dette segmentet. KONA kan varsle deg om potensielle farer og hjelpe deg å unngå kollisjoner mens du kjører, for eksempel ved hjelp av automatisk bremsing og varsling om kjøretøyer i blindsonen.

Automatisk nødbremsassistent med fotgjengergjenkjenning 

Den automatiske nødbremsassistenten overvåker trafikken foran bilen ved hjelp av frontkameraet og radarsensoren. Den varsler visuelt og med lyd hvis den registrerer at det er fare for kollisjon med et kjøretøy eller en fotgjenger. Ved behov bremser den ­automatisk bilen eller stanser den helt. 

Filskifteassistent 

Filskifteassistenten (standard) overvåker veimerkingen ved hjelp av frontkameraet. Hvis bilen utilsiktet er i ferd med å forlate kjørefeltet, varsler den deg, og griper inn og korrigerer styringen ved behov for å holde bilen i kjørefeltet.

Blindsonevarsler med filskiftevarsling 

Systemet bruker to radarsensorer i støtfangeren bak og varsler deg om kjøretøyer i blindsonen. Hvis du setter på blinklyset i en slik situasjon, vil filassistenten varsle deg med et lydsignal.

Full-LED lykter 

Når du kjører i mørket registrerer fjernlysassistenten møtende kjøretøyer og kjøretøyer i samme kjørefelt som bilen, og endrer automatisk til nærlys ved behov. Det statiske kurvelyset lyser opp området foran bilen i retningen du svinger. Det gir bedre sikt i mørket.

Varsling om kryssende trafikk bak 

Funksjonen for varsling om kryssende trafikk ved rygging reduserer faren for kollisjoner når du rygger på uoversiktlige steder. Den bruker to radarsensorer bak og varsler deg om kryssende trafikk som nærmer seg bak bilen.

Tretthetsvarsling 

Dette standardutstyret øker sikkerheten ved å kontinuerlig overvåke og analysere kjøremønstret. Når tretthetsvarslingen registrerer tegn på tretthet eller dårlig konsentrasjon, varsler den føreren med et lydsignal og en oppfordring om å ta en pause.

You fit it.

KONA har god plass til passasjerer og bagasje. Bagasjerommet er blant de største i klassen, med et volum på 361 liter. Uansett hvor du er på vei, og hvilken vei du velger å kjøre, gir splitter nye KONA deg tilkoblingsmuligheter og utstyr som gjør livet behagelig. Premium-lydsystemet fra KRELL byr på krystallklar lyd når du virkelig vil nyte musikken.

You rock it.

Vær på nett mens du kjører i byen, eller logg deg av, kom deg bort fra allfarvei og skru opp volumet. Premium-lydsystemet fra KRELL byr på krystallklar lyd når du virkelig vil nyte musikken. Uansett hvor du er på vei, og hvilken vei du velger å kjøre, gir splitter nye KONA deg tilkoblingsmuligheter og utstyr som gjør livet behagelig. Her finner du blant annet en skjerm på 8 tommer som gir enkel tilgang til alt du måtte ønske, med Apple CarPlay™ og Android Auto™.

Fem år – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais kvalitetsprodukter. Ved normal bruk og oppfølging av serviceprogrammet vil garantien dekke alle produksjonsfeil som måtte oppstå, med unntak av de slite- og servicedeler.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Hyundai KONA Hyundai KONA Hyundai KONA Hyundai KONA Hyundai KONA Hyundai KONA Hyundai KONA

Meld interesse

Personvern