Informasjon

IONIQ electric

LADER RASKERE ENN EN SMARTTELEFON

IONIQ electric har et aerodynamisk karosseri og et helhetlig design preget av avanserte detaljer. Resultatet er en effektiv elbil som gir deg gode kjøreopplevelser.

Inspirerende design

IONIQ electric har slanke linjer og balanserte proporsjoner som gir den et elegant utseende.

Tilkoblingsmuligheter 

Dra nytte av praktiske tilkoblingsmuligheter med Apple CarPlayTM, Android AutoTM og trådløs lading for smarttelefoner.

Informasjon 

Det digitale kombiinstrumentet viser valgt kjøremodus og energiflyten til systemet.

Multimedie- og informasjonssenter og trådløs lading

Navigasjonssystemet inkluderer Apple CarPlayTM, Android AutoTM og LIVE-tjenester med oversikt over ladepunkter. Du får enkel tilgang til trådløs lading.

Testet 

IONIQ tilfredsstiller alle de nye europeiske sikkerhetsstandardene.

Robust 

Lett aluminium og høyfast stål gir IONIQ et robust og stabilt karosseri og smidige kjøreegenskaper.

AERODYNAMISK UTFORMING

IONIQ electric forener stilrent aerodynamisk design og dynamiske kjøreegenskaper.

LED kjørelys 

De C-formede LED kjørelysene er plassert ved siden av Active Airflow-luftinntakene, som reduserer turbulensen rundt forhjulene.

LED hovedlykter 

LED-pærene i hovedlyktene har høy lyseffekt som gir bedre sikt i mørket, samtidig som de forbruker mindre energi enn vanlige lyspærer.

Form og funksjon

De dynamiske hovedlyktene er integrert i panelet som erstatter grillen. Og bak Hyundai-logoen i panelet er radarsensoren til smart cruise control plassert. Den karakteristiske dekorlisten er kobber- eller sølvfarget, avhengig av bilens lakkfarge.

Optimerte felger og dekk 

16" lettmetallfelger og spesialutviklede dekk med svært lav rullemotstand bidrar til den effektive energiutnyttelsen til IONIQ electric.

 Strømlinjeformet profil

IONIQ har et gjennomført stilrent design. Taklinjen skråner mot hekkspoileren og skaper en sportslig og aerodynamisk profil.

Ladekontakter 

Bak dekselet på venstre bakskjerm er det både en standard type 2 ladekontakt og en hurtigladekontakt. Med hurtigladekontakten kan batteriet lades opptil 80 prosent på kun 23 minutter.

Helhetlig design

Sammen gir hekkspoileren og den nedre delen av bakruten, baklyktene, støtfangeren og den karakteristiske dekorlisten IONIQ et helhetlig design.

Kombinasjonsbaklykter

De kraftige LED baklyktene bruker lite strøm og understreker det helhetlige designet til IONIQ electric.

ENKELT OG RENT

DEN ROMSLIGE KUPEEN I IONIQ ELECTRIC HAR ET STILRENT DESIGN.

Miljøvennlige materialer

Bruken av miljøvennlige materialer i kupeen viser at IONIQ er en bærekraftig produsert elbil.

D-formet ratt 

Det sportslige, D-formede rattet har hendler for regulering av den regenerative bremsingen.

Hold kontakten 

Du har praktiske tilkoblingsmuligheter i IONIQ med 8"-berøringsskjermen i farger med Apple CarPlayTM, Android AutoTM og LIVE-tjenester med en ny navigasjonsplattform. IONIQ har også Infinity premium lydsystem og ladeplate for trådløs lading av kompatible smarttelefoner.

Karakteristisk dekor 

Kupeen i IONIQ electric har hvite eller kobberfargede dekorelementer, avhengig av bilens lakkfarge.

Romslig oppbevaringsrom 

Mellom kontrollpanelet i midtkonsollen og instrumentpanelet er det et romslig oppbevaringsrom på 3 liter.

YTELSER

Komponentene i den elektriske drivlinjen er nøye sammensatt for å gi utmerkede kjøreegenskaper og lang nok rekkevidde i hverdag

Elektrisk drivlinje

IONIQ electric kombinerer den høye energitettheten i det lette og kompakte oppladbare litium-ion polymerbatteriet med en kraftig elmotor og et reduksjonsgir for effektiv energiutnyttelse.

Litium-ion polymerbatteri

Den økte energitettheten i det kraftige batteriet gir høyere ytelse og lengre rekkevidde. Batteriet er plassert lavt i karosseriet. Det gir bedre kjøreegenskaper.

Shift-by-wire

Smart gruppering av knapper i midtkonsollen gjør det enkelt å styre viktige kjørefunksjoner elektronisk.

Elmotor 

Den kraftige elmotoren yter 120 hk og har et maksimalt dreiemoment på 295 Nm.

Temperaturregulering av batteriet 

Det integrerte varmesystemet varmer opp høyspentbatteriet for å optimere både ladetiden og rekkevidden ved lave temperaturer.

ELEKTRISK AKSELERASJON 

Den kraftige elmotoren gir et maksimalt dreiemoment på 295 Nm helt fra start. Det gir rask akselerasjon, spesielt i lave hastigheter.

ECO-, NORMAL- OG SPORT-MODUS 

I tillegg til kjøremodusen NORMAL kan du velge ECO-modusen, som bruker minst mulig energi, og SPORT-modusen, som gir deg et ekstra dreiemoment på 30 Nm, slik at maksimalt dreiemoment blir hele 295 Nm.

SHIFT-BY-WIRE

Den smarte grupperingen av knappene i midtkonsollen gjør det enkelt å sette bilen i gir, fri eller revers og å bytte kjøremodus.

ELEKTRONISK PARKERINGSBREMS

Parkeringsbremsen med AutoHold-funksjon slås enkelt på når du vipper opp knappen.

STILRENT

Kupeen i IONIQ electric er stilren og romslig.

Vegglader

Med et fastmontert strømuttak (wallbox) hjemme kan IONIQ electric lades til 100 prosent på 4,5 timer. En forskriftsmessig montert ladepunkt gir.

Standard

IONIQ electric har en ladekabel med kontrollboks som gjør det enkelt å lade fra vanlige stikkontakter. Ladetiden er ca. 12 timer ved 10 A.

LADING

PÅ FARTEN

Offentlige ladepunkter 

IONIQ electric kan lades ved alle offentlige AC-ladepunkter (vekselstrøm), med en ladetid på så lite som 4,5 timer.

DC-hurtiglader (likestrøm)

IONIQ electric lades raskest på hurtigladepunkter. Da er ladetiden 30 min på en 50 kW-lader og 23 min på en 100 kW-lader. På sistnevnte ladepunkt vil IONIQ electric trekke minimum 70 kW.

LADESTEDER

IONIQ electric leveres med vårt avanserte navigasjonssystem, der du finner ladepunkter i menyen Interessepunkter (POI). Når du velger menypunktet for ladepunkter, får du en oversikt over offentlige ladepunkter i nærheten og kjøreruten til den du velger.

Mer sikkerhetsutstyr for høyere sikkerhet

Bilen du kjører, skal være sikker under alle forhold.

Filskifteassistent 

IONIQ electric er utstyrt med kameraer som overvåker veimerkingen. Systemet varsler deg visuelt og med lydsignaler hvis bilen er i ferd med å forlate kjørefeltet uten at du har slått på blinklyset. Systemet holder også bilen i kjørefeltet ved å svinge aktivt på rattet.

Blindsonevarsler 

Hvis sensorene på sidene bak registrerer kjøretøyer i blindsonen, varsles du med en varsellampe i sidespeilet og et lydsignal når du slår på blinklyset. Blindsonevarsleren omfatter også en funksjon for varsling om kryssende trafikk når du rygger ut fra en parkeringsplass.

Nødbremsassistent 

Radarsensorer og kameraer varsler deg ved fare for kollisjon. Systemet bremser om nødvendig bilen for å unngå sammenstøt med fotgjengere eller andre kjøretøy, eller redusere kraften i sammenstøtet.

Smart cruise control 

Systemet øker sikkerheten og komforten ved å holde den innstilte avstanden til kjøretøyet foran og redusere eller øke hastigheten automatisk inntil en innstilt grense, avhengig av trafikksituasjonen. Ved køkjøring holder adaptiv cruise control den innstilte avstanden inntil bilen står i ro. Dersom køen beveger seg igjen innen 3 sekunder etter stans, vil bilen automatisk starte igjen. Varer stoppet lenger, vil bilen starte med et lite tykk på gasspedalen.

Fem år – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for Hyundais kvalitetsprodukter. Ved normal bruk og oppfølging av serviceprogrammet vil garantien dekke alle produksjonsfeil som måtte oppstå, med unntak av de slite- og servicedeler.

Åtte års garanti på fremdriftsbatteriet

Vi har gleden av å tilby markedets beste garanti på fremdriftsbatteri på våre batterielektriske biler: åtte år eller 200 000 km (avhengig av hva som inntreffer først).

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Hyundai IONIQ electric Hyundai IONIQ electric Hyundai IONIQ electric Hyundai IONIQ electric Hyundai IONIQ electric Hyundai IONIQ electric Hyundai IONIQ electric

Meld interesse

Personvern