Informasjon

Coupédesignen preges av skulpturerte overflater og en slak taklinje som fortsetter helt til støtfangeren bak. 17" og 18" felger som er designet for i30 Fastback, understreker bilens sportslige stil.

Bilens hekk har en tidløs, sportslig coupédesign med skrå bakrute. Dråpeformen på C-stolpen og bakruten med avrundede kanter understreker bilens kileform. Profilen til i30 Fastback brytes av en buet hekkspoiler med flatt midtparti. Plasseringen mellom baklyktene får spoileren til å virke bredere. Baklyktene og støtfangeren bak setter et elegant preg på den klassiske coupédesignen.

Markante linjer og en unik versjon av kaskadegrillen preger bilens front. Designen omfatter også de umiskjennelige LED-hovedlyktene med LED-kjørelys som går over i den strømlinjeformede støtfangeren.

Karosseritypen skiller nye i30 Fastback fra søstermodellen med fem dører, i tillegg har den mer sportslige og smidigere kjøreegenskaper. 15 prosent stivere fjæring sørger for mer spontan respons og forbedret styring. Samtidig får det senkede chassiset det til å se ut som om bilen ligger som klistret til veien.

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

Galleri

Hyundai i30 Fastback Hyundai i30 Fastback Hyundai i30 Fastback

Meld interesse

Personvern