Hyundai

Tucson Plug-In Hybrid
Hyundai TUSCON Plug-In Hybrid gir deg det beste fra to verdener med både elmotor og bensinmotor, som samlet gir en ytelse på 265 hk. Bilen kommer med nettbaserte tjenester, de beste sikkerhetssystemene i klassen og førerassistentsystemer som gjør bilen både enklere og sikrere å kjøre.
Kampanjepris t.o.m. 30 juni 2022:
Leasing fra 2 999,- per mnd
Totalpris 228 059,-

Ladbar hybrid

Ladbar hybrid gir deg det perfekte kompromisset; lavt forbruk i hverdagen, men alltid bensinmotor i bakhånd for lengre kjøreturer. TUSCON har et avansert batterisystem som lar deg bestemme når og hvordan du vil lade batteriet. Programmer lading i perioder med lavere strømpriser med appen Bluelink? .

Praktisk

TUSCON er en kompakt SUV full av praktiske løsninger som gjør dette til den perfekte familie-SUV-en. Firehjulsdrift som standard, automatisk åpning av bakluke, innstigningshjelp, blindsoneassistent og mulighet til å legge ned baksetene fra bagasjerommet.

Tucson Plug-In Hybrid

Nyskapende design og elektrisk ytelse

TUSCON Plug-In Hybrid er en SUV full av avansert utstyr, har et progressivt design og toppmoderne teknologi. Dette er den perfekte familie-SUV-en for norske forhold.

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye Tucson Plug-In Hybrid?
Fyll ut skjemaet nå, så kontakter vi deg for å avtale prøvekjøring.
Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Personvern