Hyundai

IONIQ 5 Electric
Nå med 0.99% flytende kampanjerente*
Nyheten byr på avansert teknologi, lynrask lading og en rekkevidde på inntil 481 km. Ønsker du IONIQ 5 i år? Nå har vi rask levering på tohjulstrekk.

Ta turen innom for å se bilen eller bruk kontaktskjemaet vårt for å avtale prøvekjøring.
Fra 486 900,-

Long Range RWD fra 486 900,-
Long Range AWD fra 516 900,-
Eff. rente 3,13 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 3.274.Totalt kr163 863 ,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Santander.0,99% flytende rente i 3år, for deretter å bli justert til normal produkt-rente.,
Utstyrshøydepunkter
  • Første elbilene med 800-volts batterisystem
  • Fra 0-100 på 5,3 sekunder
  • To bagasjerom; ett foran og ett bak
  • Forseter som kan lenes tilbake til en hvileposisjon
  • 256 LED-piksler
  • 1600 kg tilhengervekt og e-4WD

800-volts teknologi.

IONIQ 5 er en av de første elbilene i serieproduksjon med 800-volts batterisystem. Det lader superraskt, gir høy ytelse over lang tid og har optimert vekt og størrelse.

Lad elsykkelen med V2L.

IONIQ 5 leveres med V2L-teknologi (vehicle-to-load). Det betyr at det er en 220-volts stikkontakt inne i bilen som kan brukes til å lade elektrisk utstyr på opptil 3,6 kW.

Ikonisk design.

Designet til IONIQ 5 forener utseendet til Hyundais første bil – ikonet 1975 PONY – og 45 års designarv med ny-retroelementer, og bringer dermed Hyundais stilrene designspråk et steg videre.

Elbilteknologi

En elektrisk familie-SUV

Fremtidens elbil er her. Med et ikonisk design og avansert teknologi byr IONIQ 5 på lang rekkevidde på inntil 481 km og lynlading. Den lader fra 10% til 80% på 18 minutter. Elbilen er også en romslig familie-suv, og kommer med både tohjulstrekk og firehjulstrekk. IONIQ 5 er den perfekte bilen for oss trøndere.

Teknisk Ukeblad
Test av Hyundais første elbil på ny plattform.

Hyundai Ioniq 5 er en bil som imponerer på mange områder. Ikke bare lader den desidert raskest av alle biler i samme klasse, det er også en plassfleksibel bil med flere artige elbiltriks. Bilen har en x-faktor som får konkurrenter som Volkswagen ID. 4, Skoda Enyaq, Ford Mustang Mach-e, BMW iX3 og Volvo XC40 til å fremstå noe trauste.
Dermed sitter vi igjen med inntrykket av Hyundai har laget det som kommer til å stå igjen som en av årets aller beste og mest vellykkede elbiler.

Elbil24
Ioniq 5 i test mot Audi Q4 e-tron og VW ID.4 GTX

For å gå rett på sak, vårt valg i dette tilfellet er Ioniq 5. Den leverer den beste pakka på veldig mye, den har rekkevidde på nivå med de to andre, men den lader langt raskere, og vil således forflytte seg raksere over lengre avstander. Den er i tillegg den klart mest praktiske av de tre, og har smarte løsninger de andre mangler.
Seieren går til Ioniq 5 for både beste pakke, i tillegg til beste pris.

Motor
Om 100 år er det denne bilhistorikerne snakker om

Utseendet alene ville gitt Ioniq 5 en framskutt plass i bilhistorien. Men koreanerne hadde ikke våget å fullføre dette designløpet hvis ikke de øvrige egenskapene holdt høyeste nivå.

Nybiltester
Første test av Hyundai IONIQ 5 AWD

Vi mener Hyundai har funnet en god miks av batteristørrelse, ladehastighet og rekkevidde med IONIQ 5. En moderne bil, med moderne ladeløsning…Vi synes Hyundai IONIQ 5 er såpass kul, kjører så komfortabelt, og er såpass moderne at den sterkt vurderes på privaten.

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye IONIQ 5 Electric?
Fyll ut skjemaet nå, så kontakter vi deg for å avtale prøvekjøring.
Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Personvern