Hyundai

IONIQ Electric
IONIQ Electric gir deg fascinerende kjøreopplevelser og lang rekkevidde. Elbil gir null utslipp, ingen oljeskift og mindre vedlikehold. Dette er bare begynnelsen. Next Awaits.
Kampanjepris t.o.m 30. juni 2022
299 000,- ferdig levert.
Inkludert premium utstyrsnivå og skinnseter.

Helelektrisk

IONIQ Electric er en helelektrisk bil, som derfor ikke trenger oljetank eller katalysator. Det betyr lavere vedlikeholdsutgifter og ingen motoroljeskift. Designet til IONIQ er optimalisert for best mulig energiutnyttelse, og under det stilrene designet skjuler deg seg et karosseri konstruert for høye ytelser og høy sikkerhet.

Høy kvalitet

Den populære elbilen er produsert etter strenge kvalitetsstandarder. Hyundai tilbyr en av bransjens beste garantier på 5 år uten kilometerbegrensning. Det gir deg et problemfritt bilhold og trygghet i hverdagen. I tillegg leveres en batterigaranti på 8 år eller 200 000 km, avhengig av hva som inntreffer først.

Elbilteknologi

Rask lading – lang rekkevidde

IONIQ Electric gir deg fascinerende kjøreopplevelser og en rekkevidde på inntil 311 km per lading. Litium-ion polymerbatteriet kan lades til 80 % på under en time med en hurtiglader. Dette er bare begynnelsen. Next Awaits.

Meld interesse

Er du nysgjerrig på nye IONIQ Electric?
Fyll ut skjemaet nå, så kontakter vi deg for å avtale prøvekjøring.
Tjenesten er selvsagt helt uforpliktende!

Personvern